Anlæg

35 års erfaring og ekspertise

Anlægsopgaver udført til tiden

Har du brug for en erfaren og kvalitetsbevidst samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt? Hos Vesta Fjord har vi fokus på kvalitet og ansvarlighed. Vi udfører en lang række kloak- og anlægsopgaver til knæhøjde – og med os på holdet får du adgang til et team af dygtige fagfolk, du kan stole på, og som altid gør en ekstra indsats for at få arbejdet udført til tiden og i den aftalte kvalitet.

Vi udfører anlægsarbejde – til både boligbyggeri og erhverv:

  • Traditionelt entreprenørarbejde til knæhøjde
  • Udgravning til fundament
  • Etablering af fundament og sokkel
  • Kloakering
  • Terrændæk
  • Etablering af veje

Et solidt fundament til tiden

Som bygherre er det vigtigt, at dit projekt får den rigtige start. Fundamentet skal være i orden. Med Vesta Fjord får du en solid samarbejdspartner, der løser dine opgaver professionelt, effektivt og grundigt. Vi bringer altid sparring, viden og løsningsforslag til bordet, så dit projekt har de bedste forudsætninger for at blive en succes. Vi trækker på en bred vifte af kompetencer og er klar med rådgivning, så du kan træffe de rigtige valg – fra starten.

God og åben dialog er afgørende. Derfor gør vi altid meget ud af sætte os grundigt ind i opgaven og dine behov, inden vi starter byggeriet.

Vores værdier – din sikkerhed

At skabe et solidt fundament kræver omhu og omtanke. Vores mandskab består af dygtige fagfolk, der arbejder effektivt og struktureret – og som altid tager ansvar for at nå de tidsfrister, der er opstillet.