Assistance

Har du brug for assistance til opgaver fra vandsiden?

Har du brug for assistance i forbindelse med fragt på søsiden? Eller har du en dykkeropgave og mangler et skib og opholdsfaciliteter? Hos Vesta Fjord har vi ét af Danmarks mest fleksible flådesetups, der håndterer alle discipliner inden for kystsikring og havneanlæg – og vi stiller gerne en bemandet flåde til rådighed til din opgave.

Materiel og maskiner, der passer til din opgave

Det kræver præcision og godt udstyr at arbejde i og ved vandet. Derfor omstiller og vedligeholder vi løbende vores grej, materiel og maskiner, så de kan løfte de opgaver, vi står overfor. Vi arbejder med gravemaskiner på flåder, der er bygget til at klare opgaver fra vandsiden – uanset projektets størrelse og kompleksitet.

Lej en bemandet flåde til din opgave

Vi arbejder med gravemaskiner på flåder, der kan være behjælpelig med forskellige opgaver fra vandsiden. Derudover har vi stor erfaring med rendegravning under vand og udfører præcisionsuddybning på vand ned til 8 meter samt bundsikringsopgaver. Ved dykkeropgaver tilbyder vi udlejning af skib og opholdsfaciliteter samt arbejdsflåde i stål med støtteben, generator og kran.

Fragt på søsiden

Har du gods eller materiel, der skal fragtes via søsiden? Hos Vesta Fjord stiller vi gerne en bemandet flåde til rådighed til din opgave. Vores flåde kan flytte materiel på op til 150 tons samt fastholde en placering på op til 14 meters vanddybde.