Kajanlæg

Moderne kajanlæg rustet til fremtiden

Er dit kajanlæg rustet til fremtiden?

I mere end tre årtier har vi hos Vesta Fjord opført kajanlæg og anløbsramper, der lever op til kravene for, hvad en moderne kaj skal indeholde i forhold til sikkerhed og holdbarhed. Gennem tæt dialog og faglig sparring udarbejder vi en løsning, der passer til nutidens og fremtidens krav. Det sikrer dig et moderne kajanlæg, hvor skibe kan ligge trygt og sikkert.

Hos Vesta Fjord får du adgang til 30 års erfaring og knowhow

Nye teknologier og skibstyper stiller nye krav til havnens kajanlæg. For at kunne drive en velfungerende havn, skal kajanlægget passe til kundernes behov. Vi har stor erfaring med udførsel af forskellige typer kajanlæg. Fra rene trækonstruktioner med minimal vedligeholdelse til forankrede anlæg i kraft jernspuns til optagelse af større laster fra land. Du får en erfaren og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, der sætter en ære i at levere løsninger i høj kvalitet.

Opbygningen af et nyt kajanlæg handler ikke kun om at have det rette materiel. Det handler i lige så høj grad om at have de rette folk på opgaven, som har den nødvendige erfaring og viden. Vores mange år i vandbygningsbranchen betyder, at vi er specialister, når det kommer til etablering af kajanlæg. Vi spotter hurtigt, om der er elementer ved konstruktionen eller bundforholdene, der kan have betydning for kajanlæggets levetid. Du får med andre ord en professionel samarbejdspartner, der sætter en ære i høj faglighed og kvalitet.

Vi udfører:

  • Kajanlæg i trækonstruktioner med minimal vedligeholdelse
  • Forankrede kajanlæg i kraftig jernspuns
  • Duc d’Alber