Om Vesta Fjord

Havne- og anlægsopgaver siden 1986

Vesta Fjord sikrer solide fundamenter – i vand og på land. Siden 1986 har vi været med til at sikre kyster og skabe havneanlæg til glæde for både borgere, turister, fiskere og sejlere. Vi bygger fundamenter og kloakker, der sikrer, at byggeriet skrider frem som planlagt og i den rette kvalitet.

Vesta Fjord er derfor både et rederi og en anlægsvirksomhed – men uanset om vi arbejder i vand eller på land er vores mål altid at skabe løsninger, der gør en forskel. Nu og i fremtiden. Det gør vi ved altid at have fokus på bæredygtighed, høj faglighed, fleksibilitet, nytænkning og konstruktiv rådgivning.  

En erfaring samarbejdspartner i vand og på land

Med 35 års erfaring er Vesta Fjord en kompetent og kvalificeret samarbejdspartner – uanset projektets størrelse og kompleksitet. Når du samarbejder med os, får du derfor mere end arbejdskraft, der udfører en opgave. Vi bringer vi altid sparring, viden og løsningsforslag til bordet, så du får de bedste løsninger til dit projekt. Målet er at finde og udnytte synergier og sikre kvaliteten.

Vesta Fjord har ét af Danmarks mest fleksible flådesetups, der håndterer alle discipliner inden for kystsikring og havneanlæg. Derudover udfører vi en lang række traditionelle kloak- og anlægsopgaver til knæhøjde. 

Vores værdier – din sikkerhed

At skabe et solidt fundament kræver viden og omtanke – uanset om vi udfører havnebyggeri, kystsikring eller anlægger fundamentet til et boligbyggeri. Hos Vesta Fjord er vi specialister, og vores mandskab består af dygtige fagfolk, der mestrer deres håndværk til fingerspidserne. Det er nødvendigt for at kunne skabe løsninger, vi kan stå inde for. Og som er holdbare. Både i dag og i fremtiden.

Vores historie

Vesta Fjord blev grundlagt af Hans Jensen i 1986 med købet af jernskibet MS Vesta Fjord fra 1908 på 24,7 meter. Siden 2016 er det sønnen Søren Jensen, der har stået ved roret for entreprenørvirksomheden. I 2020 indgik han partnerskab med Claus Ravn, og sammen har de tænkt sig at løfte virksomheden videre med de kvaliteter og værdier, der har kendetegnet Vesta Fjord siden 1986.

Vores mission er at sikre solide fundamenter – i vand og på land. Dét gør vi gennem fokus på bæredygtighed, høj faglighed, fleksibilitet, nytænkning og konstruktiv dialog. Dét er fundamentet for den måde, vi tænker og arbejder på. Og sådan har det været siden 1986.” 

Søren Jensen, Vesta Fjord

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere