Om Vesta Fjord

Vesta Fjord sikrer Danmarks kyster og havne

Vesta Fjord

Vesta Fjord sikrer Danmarks kyster og havne. Det har vi gjort siden 1986 – til glæde for fiskere, sejlere, borgere og turister over hele landet.

Vesta Fjord er både et rederi og en maritim entreprenør – og uanset om vi arbejder i vand eller på land er vores mål altid at skabe løsninger, der gør en forskel. Nu og i fremtiden. Det gør vi ved altid at have fokus på bæredygtighed, høj faglighed, fleksibilitet, nytænkning og konstruktiv rådgivning.  

En erfaring samarbejdspartner i vand og på land

Med 35 års erfaring er Vesta Fjord en kompetent og kvalificeret samarbejdspartner – uanset projektets størrelse og kompleksitet. Når du samarbejder med os, får du derfor ikke kun en arbejdskraft, der udfører en opgave. Vi bringer vi altid sparring, viden og løsningsforslag til bordet, så du får de bedste løsninger til dit projekt. Målet er at finde og udnytte synergier og sikre kvaliteten.

Vesta Fjord har ét af Danmarks mest fleksible flådesetups, der håndterer alle discipliner inden for kystsikring og havneanlæg.

Vores værdier – din sikkerhed

At beskytte og udvikle Danmarks kyster og havne kræver viden og omtanke – uanset om vi udfører kystsikring, havnebyggeri eller uddybning. Hos Vesta Fjord er vi specialister, og vores mandskab består af dygtige fagfolk, der mestrer deres håndværk til fingerspidserne. Det er nødvendigt for at kunne skabe løsninger, vi kan stå inde for. Og som er holdbare – for dit projekt og kommende generationer.

>> Se eksempler på vores arbejde

Vores historie

Vesta Fjord blev grundlagt af Hans Jensen i 1986 med købet af jernskibet MS Vesta Fjord fra 1908 på 24,7 meter. Siden 2016 er det sønnen Søren Jensen, der har stået ved roret for den maritime entreprenørvirksomhed.

”Vores mission er at beskytte og udvikle Danmarks kyster og havne. Dét gør vi gennem fokus på bæredygtighed, høj faglighed, fleksibilitet, nytænkning og konstruktiv dialog. Dét er fundamentet for den måde, vi tænker og arbejder på. Og sådan har det været siden 1986.”

Søren Jensen, Direktør hos Vesta Fjord