Fundering og pilotering

Fundering og pilotering

Hvordan er bundforholdene i havnen? Hvilke pæle skal du bruge for at sikre en holdbar løsning?

I mere end 30 år har vi udført pæle- og piloteringsopgaver i både stor og mindre skala. Vi ved derfor, hvad der skal til for at sikre, at det færdige resultat bliver en succes. Med Vesta Fjord på holdet, får du en stærk samarbejdspartner, der har den viden og erfaring, der skal til for at sikre dine konstruktioner – selv under udfordrende forhold.

Vesta Fjord er specialister i fundering og pilotering

Det kræver både erfaring og stor viden at skabe et sikkert fundament, når man bygger på vandet. Med specialiseret viden inden for vandbygning er vi hos Vesta Fjord godt rustede til at udføre både små og store funderings- og piloteringsopgaver. Vi udfører alle opgaver med fokus på høj faglighed, kvalitet og konstruktiv rådgivning. Du får en stærk samarbejdspartner med stor erfaring med levering og nedramning af piloteringspæle og spunsjern. Gennem professionel rådgivning sikrer vi, at du får de piloteringspæle, der egner sig bedst til dine ønsker og behov.

Vi tilbyder ramning af:

  • Betonpæle
  • Spunsjern
  • Træpæle
  • Jernpæle

Hvorfor skal du vælge Vesta Fjord?

Det kræver både erfaring og viden at udføre arbejde i vandbygningsbranchen. Hos Vesta Fjord har vi de sidste 35 år specialiseret os i vandbygning. Høj kvalitet og faglighed har altid været fundamentet i vores arbejde. Hos os får du en professionel samarbejdspartner, der bringer bæredygtighed, høj faglighed, fleksibilitet, nytænkning og konstruktiv rådgivning til bordet.