Havnebygning

Vesta Fjord er specialister i havneanlæg i alle størrelser

Et havneanlæg har flere formål. Udover at være et vigtigt trafikalt knudepunkt på vandsiden er det også et rekreativt område, som har stor betydning for de mennesker, der bruger og nyder at færdes i området.

Med 35 års erfaring med planlægning, etablering og renovering af havneanlæg og kystsikring er Vesta Fjord en kompetent og erfaren samarbejdspartner til projekter i både stor og mindre skala.

Gennem fokus på bæredygtighed, høj faglighed, fleksibilitet, nytænkning og konstruktiv dialog skaber vi havneanlæg, der gør en positiv forskel. Nu og i fremtiden.

 

Få adgang til 35 års erfaring med etablering af havne og marinaer

Det kræver omfattende viden og erfaring at etablere og renovere et havneanlæg. Igennem tre årtier har vi hos Vesta Fjord opført både små og store havneanlæg over hele landet. Fælles for projekterne er, at de er etableret med udgangspunkt i brugernes behov – og tilpasset fremtidens krav.            

Gennem vores mange år i branchen har vi specialiseret os i at arbejde på lavt vand. Uanset om du skal have etableret et helt nyt anlæg eller blot skal have udført mindre renoveringsopgaver, har vi de nødvendige kompetencer og det materiel, der skal til for at løfte din opgave til tiden og i den ønskede kvalitet. Med ét af Danmarks mest fleksible flådesetups, er vi i stand til at håndtere alle discipliner inden for havneanlæg og kystsikring – og vores mandskab er specialister med stor er erfaring i netop disse typer opgaver.

Havnebyggeri: Se eksempler på vores arbejde her

 

Vi har solide kompetencer inden for:

  • Etablering af havneanlæg og marianer
  • Udvidelse af havneanlæg og marianer
  • Renovering af havneanlæg og marinaer
  • Etablering og renovering af bådebroer, flydebroer og badebroer

Materiel og maskiner, der passer til din opgave

Det kræver præcision og godt udstyr at arbejde i og ved vandet. Derfor omstiller og vedligeholder vi løbende vores grej, materiel og maskiner, så de kan løfte de opgaver, vi står overfor. Vi arbejder med gravemaskiner på flåder, der er bygget til at klare opgaver fra vandsiden – uanset projektets størrelse og kompleksitet.

 

Altid kvalitet til tiden

At skabe et havneanlæg, der er rustet til fremtiden, kræver viden og omtanke. Med Vesta Fjord får du en solid samarbejdspartner, der altid gør en ekstra indsats for at løse opgaverne professionelt og effektivt. Vi holder, hvad vi lover, og alle opgaver udføres af dygtige fagfolk, der mestrer deres håndværk til fingerspidserne. Høj faglighed er altafgørende – uanset om vi er med til at etablere et nyt havneanlæg, udvide et eksisterende eller foretage renoveringer. Det er sådan vi skaber løsninger, vi kan stå inde for. Og som er holdbare. Både i dag og i fremtiden.

 

Hos Vesta Fjord tror vi på, at dialog er vejen til de bedste resultater. Vi sætter en ære i at have en tæt, åben og faglig dialog gennem hele processen. Det skaber tryghed og sikrer, at dit projekt får de mest optimale forudsætninger for at blive en succes.

 

Bådebroer

En bro er ikke blot en bro. Når du skal etablere en ny både- eller badebro, er der mange forhold at tage højde for. Hvordan er bundforholdene? Hvilke materialer er egnede? Hvilke behov har de brugere, der skal bruge broen? Hos Vesta Fjord har vi mange års erfaring med etablering af både- og badebroer under forskellige forhold. Du får derfor en erfaren samarbejdspartner, der er godt rustet til at projektere og konstruere en broløsning, der lever op til dine krav og ønsker.

 

Vi tilbyder udførsel af:

  • Flydebroer
  • Bådebroer
  • Faste træbroer
  • Badebroer