Havnebygning

Havnebygningsarbejde i alle størrelser

Hos Vesta Fjord ApS har vi omfattende erfaring med havnebygningsarbejde i både store og små havne. Gennem vores tidligere projekter med anlæg, udvidelse og reparation af nye og eksisterende havne, har vi opbygget et godt branchekendskab og en stor referenceramme.

Specialister i havnebygningsarbejde på lavt vand

Vi har gennem årene i branchen specialiseret os i at arbejde med renovering og nybygning af havneanlæg på lavt vand. Med tiden for alting vokseværk,s tørre konstruktioner stiller krav til materiellet, hvilket vi forsøger at imødkomme ved løbende at omstille vore grej til voksende opgaver.

Kunden og kvalitet er i centrum

Vi sætter en ære i, altid at levere kundetilpassede løsninger der lever op til kundernes forventninger. Vi tilbyder at udføre total -hoved- eller delentrepriser for både private og offentlige bygherrer, og vi er en troværdig, ærlig og professionel samarbejdspartner, der altid har kvalitet som et af de vigtigste fokuspunkter i vores arbejde.

Bådebroer

En bro er ikke blot en bro

Der er flere spørgsmål at tage stilling til når der skal vælges bro. Såsom bundforhold, styrkeegenskaber, levertider og brugerbehov. Alle sammen vigtige parametre som skal fastlægges inden udførelsen. Hos Vesta Fjord har vi stiftet bekendskab med de fleste forhold. Vi er derfor rustet til at projektere og konstruere broer som imødekommer dine krav og ønsker.

Vi tilbyder udførsel af:

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere